Produkter

Noe du ikke finner på listen? Ta kontakt. Vi gror det du trenger! 

Agurkspirer. Utrolig frisk med smak av agurk

Art.Nr. 101

Brokkoliskudd. Mildt krydret, smak av brokkoli 

Næringsinnhold:
Vitamin A, B, C, E og K
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink, karotenoider, klorofyll, sporstoffer, aminosyrer og antioksidanter.
Protein: 35%

Art.nr 104

Mild ertesmak, frisk, Mikrogrønt av erter har en mild smak av ert.

Den er sprø og har god tyggemotstand. Erten har en meget fin farge, og fungerer bra som topping. 

Næringsinnhold: 
Vitamin A, B, C og E
kalsium, klorofyll, jern, magnesium, niacin, fosfor, kalium, aminosyrer
Protein: 20-25%

Art.Nr 105

Crispy, mild og nydelig som salat

Vitamin A, B, C, E og K
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink,
karotenoider, klorofyll og aminosyrer.
Protein: 35%

Art.Nr. 134

Spennende kålsmak, fantastisk som dekor! Kan brukes til det meste. Rødkål har en intens rødfarge som markerer seg på tallerken. Den har en søt kålsmak og passer utmerket til salater.

Rødkål mikrogrønt inneholder opptil 25% protein!

Næringsinngold
Vitamin A, B, C, E og K
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink, karotenoider, klorofyll, aminosyrer, sporstoffer, og antioksidanter.
Protein: 20-25%

Sterkt krydret smak av reddik, en av våre favoritter!

Den passer til det aller meste og gir et lite kikk til maten. Reddik Daikon har friske grønne blader som ser fantastiske ut som topping og smaker nydelig!

Næringsinnhold
Vitamin A, B, C, E og K
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink, aminosyrer, sporstoffer, karotenoider, klorofyll, antioksidanter
Protein: 30-35%

Art.Nr. 110

Sterk smak av selleri

Vitamin A, B, C, og E
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink, klorofyll, aminosyrer og antioksidanter.
Protein: 20%

Art.Nr. 114

Rund smak av sennep. En typisk japansk bladgrønnsak. Kan brukes i salat og wok retter.

Art.Nr 113

Sprø med bedre smak av koriander

Vitamin A, B, C, E og K
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink
karotenoider, klorofyll, aminosyrer, sporstoffer
Protein: 30-35%

Art.Nr. 108

GLUTENFRITT. Hvetegress er høstet kun få dager etter spiring og i god tid før utvikling av korn. Fordelene er mange!

Rik på klorofyll, antioksidanter og aminosyrer. Godt for fordøyelsen, lever og søvnen! Bidrar til å styrke immunforsvaret og nattsynet. Kan også redusere betennelse og enkelte hudreaksjoner.

Ikke minst er hvetegrerss antastisk fint som dekor på alle slags retter!

Mild smak av lakris. Passer i salater, supper og på smørbrød!

Art.Nr. 106

Bedre smak av persille

Art.Nr. 103

Veldig sprø, mild smak

Vitamin A, B, C, E og K
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink, karotenoider, klorofyll, aminosyrer, og sporstoffer.
Protein: 30-35%

Art.Nr. 102

Syrlig smak. Passer perfekt til salater og smoothies. En til to never er passe mengde. Passer også godt til sauser til fisk, svin og kylling. Høyt innhold av vitamin C.

Art.Nr. 117

Mild og med smak nøtter

Vitamin A, B, C, E og K
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink,
karotenoider, klorofyll, aminosyrer og sporstoffer.
Protein: 35%

Art.Nr. 119

Mild asiasalat.

Mild smak av hvitløk

Næringsinnhold:
Vitamin A, B, C, og E
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink
karotenoider, klorofyll og aminosyrer.
Protein: 20%

Art.Nr. 120

Frisk karse 

Næringsinnhold: 
Vitamin A, B, C og E
kalsium, jern, magnesium, niacin, fosfor, kalium, aminosyrer 
og antioksidanter.
Protein: 20-25%

Art.Nr. 170

Søtere og mildere som mikrogrønt

Vitamin A, B, C, E og K
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink
karotenoider, klorofyll, aminosyrer og antioksidanter.
Protein: 25%

Forfriskende Basilikum

Næringsinnhold:
Vitamin A , B, C, E, og K
kalsium, kolin, jern, magnesium, mangan, niacin, fosfor, kalium, sink, klorofyll, aminosyrer og antioksidanter.
Protein: 3%

Art.Nr. 112

En godt kjent urt med den samme gode smaken av basilikum.

Passer utmerket til supper, pastaretter og spesielt tomat.

Rosa, god tyggemotstand, mild reddik smak.

Den er litt mørkere i bladene, og stilken har en fantastisk rosa farge. Den er fin som dekor, og stappet av spennende smaker!

Næringsinnhold:
Vitamin A, B, C, E og K
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink
karotenoider, klorofyll, amino syrer, sporstoffer, antioksidanter
Protein: 30-35%

Art.Nr. 115

Krydret, frisk ruccola (samme familie som reddik, brokkoli, sennep og kål) er mildt krydret og har noen av de mest fantastiske smakene i verden!

Som mikrogrønt fungerer den utmerket. Smakene er friske, og den er lett å bruke.

Næringsinnhold:
Vitamin A, B, C og E
kalsium, jern, magnesium, niacin, fosfor, kalium, anitoksidanter, og aminosyrer.
Protein: 20-25%

Art.Nr. 111

Mild sennep, mye smak 

Vitamin A, B, C, E og K
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink
karotenoider, klorofyll, aminosyrer, og antioksidanter.
Protein: 25%

Art.Nr. 109

Et snev av bitterhet, søt, mild, ikke krydret.

Bukkehornkløver er en plante i erteblomstfamilien. Plantens frø er populært som krydder i indisk og thailandsk matlaging, og er en viktig ingrediens i de fleste karriblandinger. Godt for fordøyelsen!

Næringsinnhold:
Vitamin A, B, C, og E
kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, sink, karotenoider, klorofyll, sporstoffer, og aminosyrer.
Protein: 30%

ART.NR. 122

Vitamin C, K og E

Fantastisk tyggemotstand. En favoritt blant de fleste! Mikrogrønt av solsikke har en flott grønnfarge og en mild og søt smak. Den kan minne litt om frisk spinat. Solsikke er mye brukt i salater, smoothie og som snacks.

Næringsinnhold:
Vitamin A, B, C og E
kalsium, klorofylll, jern, magnesium, niacin, fosfor, kalium
og aminosyrer.
Protein: 20-25%

Art. Nr. 116